Munkatársaink

 

 

 Bíróné Veres Krisztinának hívnak, 1994 - ben a kisvárdai Szent László Gimnázium és Szakközépiskolában postaforgalmi szakon végeztem, majd 2002-ben mérlegképes könyvelő képesítést szereztem és terveim közt szerepel az óvodapedagógus szak elvégzése.  Azóta két gyermek boldog édesanyja vagyok és az általuk szerzett tapasztalatokat  , a mostani munkámban is alkalmazni tudom. A kicsik mindig is közel álltak hozzám és jó érzés, hogy most én is az életük, napjaik része lehetek. Különös érzéssel tölt el a mosolyuk és a bánatuk is. Nagyszerű dolog látni a fejlődésüket és tapasztalni ragaszkodásukat. Minden egyes nap egy élmény, amit velük töltök.

Jóni Jánosnénak hívnak, 2003-ban végeztem a mátészalkai 138-as számú Szakközép- és Szakmunkás Képzőben , női ruhakészítő szakon.
Két gyermek boldog édesanyja vagyok és örömmel tölt el, hogy most más gyermekeivel is megismerkedhetek és törődhetek.
A gyerekek mindig is közel álltak hozzám, szívesen foglalkozom velük és boldogsággal tölt el, amikor köztük vagyok. Jó érzés látni, ahogy a szülők és a gyerekek együtt játszanak és nevetnek. Felejthetetlen pillanatokat szereznek a jelenlétükkel, cselekedeteikkel.