Tipegőknek

Napirend

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Ügyes kezek Mese-báb Izgő-mozgó Dúdoló Izgő-mozgó
  Dúdoló Du: Torna(szülőknek)    

 

Az Izgő-Mozgó foglalkozásokra, olyan gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben megülni, hiszen a mozgás a gyerekek természetes megnyilvánulási formája. Szeretnek játszani, szaladgálni, ugrálni. Speciális eszközök segítségével játékosan igyekszünk mozgásigényüket kielégíteni, állóképességüket, tartásukat, fizikai erejüket javítani.

A Dúdoló elvarázsolja a gyerekeket a dallam és a ritmus világába. A foglalkozások során mondókákkal, dalokkal és egyszerű hangszerekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek!

Az Ügyes-Kezek csoportos foglalkozásainkon játékos formában ismertetjük meg a gyerekek különböző kézműves technikákkal, amivel sikerélményhez jutnak és fejlődik kreativitásuk. A festés, gyurmázás, rajzolás, ragasztás során olyan képességeiket fejlesztjük, amelyek fontosak lesznek az óvodai és iskolai eredményekhez is.

A Mese-Báb foglakozásokon elvarázsoljuk a gyerekeket a mesék birodalmába, mely során fejlődik a gyerekek fantáziája, szókincse. Bábozással, diavetítéssel színesítjük a foglalkozásainkat!